Flex-on

Flex-on magnetische inserts GC en Safe On

€ 15,00
Flex-on

Flex-on Safe-on veiligheids stijgbeugels maatwerk

€ 255,00
Flex-on

Flex-on Aluminium stijgbeugels

€ 295,00
Flex-on

Flex-on Composite stijgbeugels maatwerk

€ 190,00

Producten van het merk Flex-on

Flex-on is een merk met een groot assortiment aan verschillende soorten stijgbeugels. De range is uniek omdat Flex-on zowel composiet, aluminium als veiligheidsbeugels in het assortiment heeft. De stijgbeugels zijn aanpasbaar aan de discipline die je rijdt, dus of je nu springruiter of dressuurruiter bent, Flex-on stijgbeugels passen altijd bij je stijl van rijden. Ontdek ons assortiment of bekijk de mogelijkheden voor maatwerk stijgbeugels. 

Over Flex-On

Flex-On is ontstaan uit een ontmoeting tussen een man en een vrouw. Zij was ruiter, hij een ingenieur. Samen hebben zij hun kennis en vaardigheden ingezet om een innovatieve stijgbeugel te ontwerpen die het rijcomfort voor ruiters vergroot. Met gebruik van technische innovaties zijn de Flex-On stijgbeugels precies wat jij nodig hebt als ruiter, welke discipline je ook hebt.

Eigenschappen van de Flex-On stijgbeugels

De Flex-On stijgbeugels hebben een aantal unieke eigenschappen die zorgen voor betere prestaties en optimaal comfort, waaronder:

  • het absorberen van trillingen;
  • het verminderen van vermoeidheid;
  • het verminderen van slijtage aan de spieren;
  • en het bevorderen van de zadelpositie.

Bovendien kan je de Flex-On stijgbeugels helemaal aanpassen aan jouw manier van rijden of jouw discipline. Zo zorgen de stijgbeugels voor optimaal comfort en de beste prestaties. Je kunt deze stijgbeugels helemaal naar je eigen smaak samenstellen. 

Ambassadeurs van Flex-On

Flex-On stijgbeugels worden gebruikt door verschillende internationale topruiters. Springruiters als Yuri Mansur, Margaux Rocuet en Felipe Amaral gebruiken de Flex-On stijgbeugels, maar ook eventing ruiters als Jonelle Price, Gwendolen Fer en Lillie Keenan zweren bij deze stijgbeugels.

Stijgbeugels kopen bij Horse Riders Classics

Koop je stijgbeugels bij Horse Riders Classics online of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies. Naast de stijgbeugels van Flex-On, vind je ook stijgbeugels van onder merken, als Ontyte en Acavallo. Heb je voor 15.00 besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Is je product dan toch niet naar wens, dan kan jij je items tot 14 dagen na bestelling nog retourneren.