Eskadron

Eskadron turnout boots mesh soft fauxfur

€ 47,95

Producten van het merk Eskadron

In onze webshop hebben we uitsluitend merken die wij kwalitatief hoogstaand vinden. Een van die merken is Eskadron. Dit hippische merk maakt al jaren producten die wereldwijd door paardenliefhebbers en professionals gebruikt worden om paarden te beschermen en aan te kleden. Eskadron combineert kwaliteit met een elegant en aantrekkelijk design, en is daarom sinds jaar en dag geliefd bij paardenliefhebbers. Wij vertellen je graag iets meer over dit merk en over de producten.

Eskadron: Kwaliteit is geen luxe

In 1977 kwam de producent met de Eskadron-collectie op de markt: uitrusting voor het paard. Het uitgangspunt was destijds om uitrusting aan te bieden die van een hoog niveau zou zijn. Dat is inmiddels een vanzelfsprekendheid bij dit hippische merk. Het motto van Eskadron luidt dan ook: ‘Kwaliteit is geen luxe.’ Als het om kwaliteit gaat, doet dit merk geen water bij de wijn. Voor hen is het het belangrijkst dat een paard altijd de beste uitrusting krijgt.

Eskadron werkt samen met topruiters

De beste manier om producten te optimaliseren is door input te vragen van degenen die er de hoogste eisen aan stellen en er de beste kijk op hebben. In de paardensport zijn dat natuurlijk de ruiters zelf. Daarom werkt Eskadron samen met topruiters om te kunnen garanderen dat de producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met topruiter Ludger Beerbaum. Uit deze samenwerking ontstond de Eskadron Flexisoft peesbeschermer. Deze peesbeschermer en varianten ervan worden wereldwijd gebruikt door ruiters.

Eskadron-collecties

Elk jaar brengt Eskadron nieuwe collecties uit. Eskadron combineert goed overdachte concepten met aantrekkelijke looks. Het merk heeft daarom elk seizoen weer nieuwe kwaliteitsproducten die helemaal in lijn zijn met de laatste modetrends. Zo weet je zeker dat je paard niet alleen optimaal beschermd is, maar er ook prachtig uitziet. Ben je benieuwd hoe de Eskadron-lijn van dit seizoen eruitziet? Check dan snel de huidige collecties van Eskadron.

Beenbescherming

Bij Eskadron staat de bescherming van je paard centraal. De beenbeschermingsproducten van Eskadron zijn dan ook wereldberoemd. Denk bijvoorbeeld aan springschoenen, peesbescherming en kogelbescherming. Al deze vormen van bescherming voor je paard of pony zijn grondig getest, zodat je zeker weet dat je paar de best mogelijke bescherming krijgt. Wil je weten welke beenbescherming jouw paard nodig heeft? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Paardendekens

Een goede paardendeken is geen overbodige luxe. Zeker als het kouder begint te worden is het belangrijk dat je je paard warm houdt. We hebben in ons assortiment Outdoordekens van Eskadron, Fleecedekens en Onderdekens.

Eskadron kopen bij Horse Riders Classics

Je kunt altijd bij Horse Riders Classics terecht voor de producten van dit merk. Wij hebben een selectie van de beste merken gemaakt, zodat jij zeker weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Eskadron is een van die merken. Voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. En heb je vragen over je product? Of heb je advies nodig voor hoe je het het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.