Equick

Equick kogelbeschermers eSHOCK wol

€ 114,88 -25% € 86,16
Equick

Equick kogelbeschermers eSHOCK young horses

€ 58,68 -25% € 44,01
Equick

Equick kogelbeschermers eSHOCK velcro young horses wol

€ 79,34 -25% € 59,50

Producten van het merk Equick

Equick bescherming

In ons assortiment vind je beschermingsmiddelen voor je paard van het merk Equick. Equick staat als merk midden in de paardensportwereld. Het Italiaanse bedrijf produceerde jarenlang voor andere merken maar brengt sinds een aantal jaren ook haar eigen lijn van peesbeschermers, kogelbeschermers, singels en overige beenbescherming op de markt. Kenmerkend is de blauwe schokabsorberende gel die in elk product terug komt.

Italiaanse stijl

De Italiaanse elegantie zie je ook terugkomen in de afwerking van de producten. Ondanks dat het zeer praktische producten zijn, zien ze er erg stijlvol uit zodat ze niet zullen misstaan tijdens wedstrijden. Daarnaast zijn de producten van Equick erg praktisch. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden dankzij een slimme materiaalkeus. Veel van de kogel- en peesbeschermers kunnen op 30 graden gewassen worden. Equick combineert mooie looks met gebruiksgemak.

Schokabsorberende eFluidgel

Kenmerkend voor Equick is een blauwe gel, eFluid. Deze eFluid bevat gepatenteerde eFluidgel-technologie die zorgt voor schokabsorptie die vele malen beter is dan normale pees- en kogelbeschermers. Doordat de beschermers gevuld zijn met een vloeibare demper zal de bewegingsvrijheid van jouw paard niet belemmerd worden tijdens het galopperen en springen. Je wilt uiteraard de beste bescherming voor je paard en dankzij deze beschermers van Equick krijg je dat voor elkaar.

Equick online bestellen bij Horse Riders Classics

In alle hedendaagse drukte heb je niet altijd de tijd of mogelijkheid om naar een fysieke winkel te gaan. Dat snappen wij heel goed. Daarom kun je bij Horse Riders Classics alle producten gemakkelijk en snel online bestellen. Zo worden deze Equick beschermers vandaag al verzonden wanneer je deze voor 15:00 uur bestelt. 

Wil je toch graag even komen kijken naar onze producten? Kom dan langs in onze winkel zodat je alles van dichtbij kunt ervaren.