Er zijn geen producten in deze categorie

Waar zoekt u naar

Producten van het merk Equick

In ons assortiment vind je beschermingsmiddelen voor je paard van het merk eQuick. eQuick staat als merk middenin de paardensportwereld. Het Italiaanse bedrijf produceerde jarenlang voor andere merken maar brengt sinds een aantal jaren ook haar eigen lijn van peesbeschermers, kogelbeschermers, singels en overige beenbescherming op de markt. Kenmerkend is de blauwe schokabsorberende gel die in elk product terug komt.

De Italiaanse elegantie zie je ook terugkomen in de afwerking van de producten. Ondanks dat het zeer praktische producten zijn zien ze er erg stijlvol uit zodat ze niet zullen misstaan tijdens wedstrijden. 

De producten van eQuick zijn gemakkelijk schoon te houden dankzij de materialen. Veel van de kogel- en peesbeschermers kunnen op 30 graden gewassen worden.

Schokabsorberende eFluidgel

Deze blauwe gel is gepatenteerde eFluidgel-technologie die zorgt voor schokabsorptie dat vele malen beter is dan dan normale pees- en kogelbeschermers. Je wilt uiteraard de beste bescherming voor je paard en dankzij deze beschermers van eQuick krijg je dat voor elkaar. 

Doordat de beschermers gevuld zijn met een vloeibare demper zal de bewegingsvrijheid van jouw paard niet belemmerd worden tijdens het galopperen en springen. 

eQuick bestellen bij Horse Riders Classics

In alle hedendaagse drukte heb je niet altijd de tijd of mogelijkheid om naar een fysieke winkel te gaan. Dat snappen wij heel goed. Daarom kun je bij Horse Riders Classics alle producten gemakkelijk en snel online bestellen. Zo worden deze eQuick beschermers vandaag al verzonden wanneer je deze voor 15:00 uur bestelt. 

Wil je toch graag even komen kijken naar onze producten? Kom dan langs in onze winkel zodat je alles van dichtbij kunt ervaren.