Effol

Effol Dazenblocker plus spray

€ 23,20 -25% € 17,40
Effol

Effol shampoo spray Ocean-Star

€ 13,50

Producten van het merk Effol

Effol zet in op vriendschap met je paard: vriendschap dankzij de beste verzorging. De band tussen mens en paard is natuurlijk een bijzondere. En de producten van Effol zijn er helemaal op gericht dat die vriendschap een leven lang blijft, dankzij de beste verzorgingsproducten. We vertellen je graag wat meer over Effol en de verzorgingsproducten van dit merk in ons assortiment.

De geschiedenis van Effol

Effol wordt geproduceerd door Schweizer-Effax, dat in 1906 is opgericht. Het begon met producten voor lederverzorging en hoefverzorging, maar al gauw ging Schweizer-Effax ook producten maken voor vele andere sporten. In meer dan 110 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat garant staat voor verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit.

Hoefzalf, hoefteer, hoefgel en shampoo

De bekendste producten voor paardenverzorging zijn de hoefzalf, hoefgel, hoefteer en shampoo. Deze producten zijn uitgebreid getest en uitmuntend bevonden door professionele en amateurruiters wereldwijd. Zij hebben gemerkt dat de producten echt bijdragen aan de vitaliteit, prestaties en gezondheid van het paard. Echt een investering dus in de vriendschap met je paard.

Effol bestellen bij Horse Riders Classics

Natuurlijk kun je de populairste producten van Effol bestellen in onze webshop. Heb je een vraag over een van deze producten, neem dan gerust contact met ons op. Plaats voor 15.00 uur je bestelling, dan zullen we deze vandaag nog versturen!