Carr & Day & Martin

CDM Spons voor paardenverzorging

€ 2,75
Carr & Day & Martin

CDM glanslotion Dreamcoat 1l

€ 24,50 -10% € 22,05
Carr & Day & Martin

CDM glansspray Canter Coat Shine 500 ml

€ 16,50 -10% € 14,85
Carr & Day & Martin

CDM vlekkenspray Stain Master 500 ml

€ 16,50 -10% € 14,85
Carr & Day & Martin

CDM manen- en staartlotion Canter 1l

€ 24,50 -10% € 22,05
Carr & Day & Martin

CDM wondcrème 180 g

€ 15,95 -10% € 14,36
Carr & Day & Martin

CDM shampoo Gallop vlekverwijdering 500 ml

€ 12,50 -10% € 11,25
Carr & Day & Martin

CDM hoefdressing Cornucrescine Daily Hoof Barrier 500 ml

€ 22,95 -10% € 20,66
Carr & Day & Martin

CDM hoefolie Cornucrescine Tea Tree 500 ml

€ 22,95 -10% € 20,66

Producten van het merk Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin is hét merk in paardenverzorging, bijvoorbeeld in zadelonderhoud en hoefverzorging. Daarom heeft Horse Riders Classics verschillende producten van dit Engelse merk in het assortiment. Denk daarbij aan zeep, balsem en olie voor onder andere zadelleer. En olie voor de hoeven van je paard. De verzorgingsproducten van dit Engelse merk behoren tot de standaarduitrusting van menig paardenliefhebber. We vertellen je graag iets meer over dit merk en zijn producten.

Carr & Day & Martin produceert sinds jaar en dag verzorgingsproducten voor paarden. De rijke geschiedenis van het merk gaat helemaal terug tot het jaar 1765. Sinds de oprichting van het bedrijf draait het om premium kwaliteit. Ze hebben dan ook verschillende koninklijke keurmerken gekregen. Zo hebben ze nu nog steeds het mooie privilege hofleverancier te zijn in verzorgingsproducten voor de zadels van Koningin Elizabeth II.

Lederverzorging

Leer is een duurzaam materiaal dat jaren meegaat, maar het heeft wel goede verzorging nodig. Alleen dan blijft het lang goed en ziet het er prachtig uit. Maar niet elk type leer is hetzelfde. Carr & Day & Martin heeft bijvoorbeeld lederolie speciaal voor zadels en tuig. Deze olie is kleverig en maakt waterdicht. Daarnaast heeft dit merk ook balsemconditioner en zeep om leer in topconditie te houden.

Hoefverzorging

Ook de hoeven van je paard hebben aandacht en verzorging nodig. Een hoefolie van deze producent zorgt voor de nodige bescherming en geeft de hoeven glans. Verder kun je een hoefdressing gebruiken om de conditie van de hoef te bevorderen. Wil je de hoeven van je paard beschermen, bijvoorbeeld als de hoeven beschadigd zijn? Gebruik dan de hoefteer van dit merk.

Vachtverzorging

De vacht van je paard verdient liefde en aandacht. De verschillende shampoos van Carr & Day & Martin halen de natuurlijke kleur en glans in de paardenvacht naar boven. Je kunt daarbij kiezen uit shampoos voor kleuren, zoals voor schimmelszwarte paarden en palomino’s. Gebruik de Stain Removing shampoo als je hardnekkige vlekken uit de vacht van je paard wilt verwijderen.

Naast shampoos kun je ook lotions kopen van CDM. Lotions voor glans, lotions om vlekken te verwijderen en lotions speciaal voor manen en staarten. Kortom, dit merk heeft alles om jouw paard er op en top uit te laten zien.

Bestellen bij Horse Riders Classics

Natuurlijk kun je de producten van Carr & Day & Martin bestellen bij Horse Riders Classics. Vandaag besteld voor 15.00 uur, is dezelfde dag nog verzonden. En natuurlijk geven we ja zo nodig advies over de verzorgingsproducten van dit merk, zodat je ze altijd optimaal gebruikt. Handig om te weten: bij bestellingen vanaf 49,- betaal je geen verzendkosten!