Er zijn geen producten in deze categorie

Waar zoekt u naar

Producten van het merk Beris

Beris biedt een compleet assortiment aan innovatieve bitten. Vanaf de ontwikkelingsfase worden de Beris bitten door zowel vrijetijdsruiters als professionele ruiters getest en geëvalueerd. De ervaringen van alle partijen worden daarbij gebundeld om zo eigen ideeën en concepten verder te kunnen ontwikkelen en uitwerken. Deze unieke bitten zijn ontwikkeld met ruiters en paarden waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest moderne en beste materialen. Onderscheidend kenmerk van de Beris bitten is het innovatie kunststof materiaal van het mondstuk.

Bescherming van de gevoelige mond

Beris vindt de bescherming van de gevoelige mond van het paard van levensbelang. Daarom kiest Beris ervoor materialen te gebruiken die ongevaarlijk zijn voor je paard, bijvoorbeeld voedselveilige kunststoffen. De nieuwe ontwikkelingsvorm van het mondstuk zorgt voor een betere acceptatie van het bit en verlicht de communicatie tussen paard en ruiter.

Met de hand gevormd

Alle metalen onderdelen van de Beris-bitten worden met de hand gevormd, gelast en tot in de perfectie gepolijst. Deze bitten kunnen dus gerust ambachtelijk genoemd worden. Bovendien worden de bitten goed getest op duurzaamheid en kracht, zodat de veiligheid van de ruiter én het paard gegarandeerd kan worden. Een beroemd bit van Beris is de Tandem Butterfly.

Bestellen bij Horse Riders Classics

Horse Riders Classics is meer dan alleen een webshop voor paardenliefhebbers. Wij geven graag advies bij onze producten. Wil je graag weten hoe je de producten van Beris moet gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via WhatsApp. Of kom bij ons langs in onze winkel. Als je bestelt in onze webshop, geldt altijd: voor 15.00 uur besteld, is vandaag verzonden.