Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati zadeldekje rood wit blauw

€ 98,30
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati Set fleecedeken springdekje vliegenmuts

€ 379,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati zadeldekje strass

€ 119,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati zadeldekje strass

€ 119,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati fleece deken Noemy

€ 193,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati maatwerk stalgordijn lang

€ 118,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati maatwerk stalgordijn kort

€ 109,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati Stalpoort Maatwerk

€ 82,50
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati bandagetas Maatwerk

€ 119,00
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati rijbroek knie grip dames Silvia

€ 209,00 -60% € 83,60
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati vliegenmuts zwart royal

€ 65,30
Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati zadeldekje

€ 129,00 -25% € 96,75

Producten van het merk Anna Scarpati / ASUP

Anna Scarpati – AsUp is een Italiaans bedrijf ontstaan uit een passie voor paarden. Het merk maakt onderdeel uit van de bekende Animo Groep. Aanvankelijk produceerde dit merk vooral accessoires voor paard, stal en ruiter. Inmiddels produceert Anna Scarpati ook stijlvolle en kwalitatief goede mode voor ruiters, zoals rijbroeken, wedstrijdshirts en vesten. We vertellen je graag iets meer over Anna Scarpati / AsUp en de producten van dit merk in ons assortiment.

Anna Scarpati is Made in Italy

Bij hun ontwerp en productontwikkeling blijven ze 100% trouw aan het 'made in Italy' concept. Dit blijkt uit de aandacht voor details, de keuze voor materiaalgebruik en de focus op de klant. Anna Scarpati / AsUp staat dan ook bekend als een merk van topkwaliteit in ruitersportartikelen.

Accessoires

Dit merk is ooit begonnen met de productie van accessoires voor paarden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Anna Scarpati nog steeds sterk is als het gaat om accessoires zoals stalgordijnen, stalpoorten, staltassen/wedstrijdtassen, vliegenmutsenzadeldekjes en dekens. Deze accessoires zijn zelf samen te stellen. Je kunt zelf de kleuren van de producten kiezen en bijvoorbeeld koordjes en strass toevoegen aan je ontwerp. Alles is 100% gemaakt in Italië: stijlvol en van de hoogste kwaliteit!

Kledinglijn

De kledinglijn voor ruiters van Anna Scarpati behoeft nauwelijks een introductie. Inmiddels zijn de rijbroekenwedstrijdshirts en jassen van dit merk in de harten gestolen van heel wat paardensportliefhebbers. Elk seizoen wordt er reikhalzen uitgekeken naar de nieuwe collectie van Anna Scarpati / AsUp.

Anna Scarpati bij Horse Riders Classics

Horse Riders Classics is meer dan alleen een webshop voor paardenliefhebbers. Wij geven graag advies bij onze producten. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via WhatsApp. Of kom bij ons langs in onze winkel. Als je bestelt in onze webshop, geldt altijd: voor 15.00 uur besteld, is vandaag verzonden.