Acavallo

Acavallo soft gel seat saver Dri-Lex

€ 89,95
Acavallo

Acavallo Gelpad Respira Air Release

€ 65,95 -10% € 59,36
Acavallo

Acavallo Respira Air Release Gelpad met Eco Wool

€ 109,00
Acavallo

Acavallo Arena Alupro Veiligheidsbeugel

€ 169,95
Acavallo

Acavallo gel kinketting beschermer

€ 10,95

Producten van het merk Acavallo

Het Italiaanse bedrijf Acavallo is opgericht door twee paardenliefhebbers met passie voor de ruitersport. Het merk maakt producten voor het welzijn en de bescherming van paarden. Denk daarbij aan gel pads, bitten, bitringen en stijgbeugels. Dankzij deze producten verbeteren de prestaties van zowel het paard als de ruiter. De producten van Acavallo krijgen inmiddels wereldwijd erkenning voor hun doeltreffendheid en betrouwbaarheid.

Acavallo therapeutische gel

Acavallo maakt bijvoorbeeld gebruik van een lichtgewicht therapeutische gel in hun producten. De gel van dit merk kan schokken absorberen en daardoor de druk gelijkmatig verdelen. Bijvoorbeeld via een kinketting beschermer of als gel-pad voor onder het zadel. Het geeft het paard een prettiger gevoel. De gel-producten van Acavallo zijn dus ideaal voor gevoelige paarden.

Stijgbeugels

Acavallo heeft ook een stijgbeugel ontwikkelt die bijdraagt tot de veiligheid van zowel paard als ruiter. De stijgbeugel heeft namelijk een mechanisme waardoor de beugel opengaat in het geval van een val. Dankzij deze Avacallo veiligheidsbeugel blijft je voet op zo'n moment niet in de stijgbeugel hangen. Dat is goed voor je eigen veiligheid, maar die van je paard. Tegelijk is deze stijgbeugel zo gemaakt dat hij niet openspringt als je er per ongeluk met je voet tegenaan komt. Mooi en slim ontwerp!

Bestellen bij Horse Riders Classics

Horse Riders Classics is meer dan alleen een webshop voor paardenliefhebbers. Wij geven graag advies bij onze producten. Wil je graag weten hoe je de producten van Acavallo moet gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via WhatsApp. Of kom bij ons langs in onze winkel. Als je bestelt in onze webshop, geldt altijd: voor 15.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis levering vanaf 49,-!