Absorbine

Absorbine Shampoo & Conditioner 2-in1 ShowSheen 591 ml

€ 17,95
Absorbine

Absorbine Linement Gel Embrocation 340 g

€ 25,95
Absorbine

Absorbine spierlotion Liquid Embrocation 475 ml

€ 22,95
Absorbine

Absorbine 5-in-1 Miracle Groom 946 ml

€ 26,95
Absorbine

Absorbine antiklit ShowSheen Finishing Mist 444 ml

€ 18,95
Absorbine

Absorbine vachtlotion Ultrashield Green 946ml

€ 39,95 -25% € 29,96
Absorbine

Absorbine vlekkenspray ShowSheen 591 ml

€ 17,95
Absorbine

Absorbine hoefdressing Hooflex Natural 444 ml

€ 29,95
Absorbine

Absorbine hoefolie Hooflex 444 ml

€ 29,95

Producten van het merk Absorbine

Absorbine is een producent van eersteklas paardenverzorgingsproducten. Sinds 1892 draait het bij dit bedrijf om de beste verzorging voor paarden. Over de jaren heen heeft dit bedrijf zijn verzorgingsproducten voor paarden verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Vandaar dat paardenliefhebbers wereldwijd de producten ervan graag gebruiken. We vertellen je graag iets meer over dit topmerk en over de Absorbine-producten die we in ons assortiment hebben.

Absorbine verzorgingsproducten

Eind negentiende eeuw hadden Mary en Wilbur Young een bedrijfje in het bezorgen van piano’s. Deze bezorgdienst werd aangedreven door paardenkracht. Het was in die tijd gebruikelijk om paarden die kreupel werden te behandelen met een pijnlijke methode: verhitting tot er blaren ontstonden. Dit zat Mary niet lekker. Ze was thuis in planten- en kruidenkunde en ontwikkelde een methode om haar paarden effectief en pijnloos te behandelen: met een kruidenzalf. Deze zalf werd zo’n succes dat familie Young voortaan paardenverzorgingsproducten ging produceren onder de naam Absorbine.

Vachtverzorging

Absorbine heeft verschillende producten voor de verzorging van de vacht van je paard. Bijvoorbeeld Miracle Groom, een 5-in-1 verzorgingsproduct waar mee je reinigt, conditioneert, glans geeft, ontklit en een lekker luchtje geeft. Daarnaast zijn er ook producten puur voor vlekkenverwijdering of tegen klitten. De Ultrashield vachtlotion is een watergebaseerde kruidenspray met zeven essentiële oliën waarmee je de vacht van je paard in optimale conditie houdt en prachtig laat glanzen.

Hoefverzorging

Ook voor de hoeven van je paard heeft Absorbine een ruim aanbod in de Hooflex-lijn. Denk daarbij aan de hoeflotion, een hoefdressing of een hoefolie. Deze producten bevatten therapeutische ingrediënten die onder andere de flexibiliteit en gezondheid van de hoeven verbeteren.

Lederverzorging

Leer is natuurlijk een belangrijk materiaal voor paarden. Heel wat onderdelen van de uitrusting van paarden zijn ervan gemaakt. Met de Ledercrème Horseman’s One Step houd je het leer soepel en schoon. De crème dringt diep door in het leer en voorkomt dat het uitdroogt.

Absorbine bestellen bij Horse Riders Classics

Wij zorgen er altijd voor dat wij de belangrijkste en populairste producten van Absorbine in ons assortiment hebben. Wil je een product van Absorbine kopen maar heb je een vraag over de werking of het gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! En als je je bestelling vandaag voor 15.00 uur bestelt, versturen wij je bestelling vandaag nog.