BLOG

Welke achterbeenbeschermers zijn toegestaan in 2021?
184 views

In 2021 gelden er nieuwe regels in verband met de toegestane achterbeenbeschermers voor paarden. Lees hier wat de herziening van de FEI concreet inhoudt.

Getest: de rijbroeken van Eqode
141 views

De rijbroeken van Eqode, het kleine zusje van Equiline, zijn erg populair. Wat kun je verwachten van deze rijbroeken? Tijd voor een test!

Trendkleuren in ruiterfashion winter 2020/2021
79 views

Het is altijd interessant om te weten wat de trends zijn van het nieuwe seizoen. Wat doen fashionmerken zoals Equiline, Vestrum, Animo Italia en PS of Sweden in het najaar van 2020? We zetten  een paar trends voor je op een rij.

Nieuwe basis-rijbroeken van Equiline
143 views

Ken je de vaste collectie rijbroeken van Equiline? Deze standaardcollectie heeft onlangs gezelschap gekregen van een drietal nieuwe modellen: Brendak, Julik en Adellek. We stellen deze modellen, elk met hun unieke kenmerken, graag aan je voor.

Wat is het verschil tussen een watertrens, bustrens en D-trens?
699 views

Mensen vragen ons vaak wat het verschil is tussen een watertrens, bustrens en D-trens. In deze blog leggen we het aan je uit. Hopelijk helpt deze informatie je een goede keus te maken!

Het beste onderhoud voor je hoofdstel
410 views

Als je een hoofdstel hebt gekocht voor je paard, wil je natuurlijk dat het zo lang mogelijk mooi en in goede conditie blijft. Hoe doe je dat? We leggen je graag wat meer uit over het onderhoud van een hoofdstel.

Equiline Riders Team Collectie: Limited Edition
366 views

Vind jij de artikelen van de door Equiline gesponsorde ruiters ook zo mooi? Dit is je kans om ze te bemachtigen

Nieuw binnen: PS of Sweden
1317 views

Een prachtig nieuw merk is geland in onze webshop: PS of Sweden. Lees meer over dit jonge Zweedse ruitersportmerk.

Coronavirus en onze service
4084 views

Het Corona Covid-19 virus grijpt op dit moment wereldwijd om zich heen. Welke impact dit heeft op onze service lees je hier. Dit bericht wordt doorlopend bijgewerkt.

De bijzondere samenwerking tussen La Cense & Dyon
1005 views