BLOG

Veredus Kevlar Gel: de standaard in beenbeschermers
114 views

De Kevlar Gel-lijn van Veredus is volgens velen de standaard op het gebied van beenbescherming voor je paard. Wat maakt deze lijn van het Italiaanse ruitersportmerk de standaard in beenbescherming?

Problemen met Klarna achterafbetalen?
45 views

Bij Horse Riders Classics kun je gebruikmaken van Klarna achterafbetalen. Waarom wordt een bestelling soms niet geaccepteerd? Lees onze blog over problemen met Klarna achterafbetalen.

Summer Essentials
398 views

De zomer staat voor de deur. Heb je alles in huis voor jou en je paard? Lees onze blog over Summer Essentials en bekijk onze checklist. Laat de zomer maar komen!

Wat is het beste mondstuk voor mijn paard?
429 views

Er is volop keus als het gaat om bitten voor je paard. Welk bit is geschikt voor jouw paard? We leggen je graag wat meer uit over het enkelgebroken en dubbelgebroken mondstuk.

Zijn magnetische producten iets voor je paard?
232 views

Er zijn heel wat therapeutische producten voor je paard op de markt die gebruikmaken van magneten. Topgrooms zweren erbij. Zijn magnetische producten iets voor jouw paard?

Welke achterbeenbeschermers zijn toegestaan in 2021?
518 views

In 2021 gelden er nieuwe regels in verband met de toegestane achterbeenbeschermers voor paarden. Lees hier wat de herziening van de FEI concreet inhoudt.

Getest: de rijbroeken van Eqode
384 views

De rijbroeken van Eqode, het kleine zusje van Equiline, zijn erg populair. Wat kun je verwachten van deze rijbroeken? Tijd voor een test!

Trendkleuren in ruiterfashion winter 2020/2021
422 views

Het is altijd interessant om te weten wat de trends zijn van het nieuwe seizoen. Wat doen fashionmerken zoals Equiline, Vestrum, Animo Italia en PS of Sweden in het najaar van 2020? We zetten  een paar trends voor je op een rij.

Nieuwe basis-rijbroeken van Equiline
442 views

Ken je de vaste collectie rijbroeken van Equiline? Deze standaardcollectie heeft onlangs gezelschap gekregen van een drietal nieuwe modellen: Brendak, Julik en Adellek. We stellen deze modellen, elk met hun unieke kenmerken, graag aan je voor.

Wat is het verschil tussen een watertrens, bustrens en D-trens?
2678 views

Mensen vragen ons vaak wat het verschil is tussen een watertrens, bustrens en D-trens. In deze blog leggen we het aan je uit. Hopelijk helpt deze informatie je een goede keus te maken!