BLOG

TRUST Inno Sense Thin: dunner dan ooit
736 views

TRUST Inno Sense Thin is een aanvulling op de Inno Sense lijn. Deze dunnere variant (15 mm) is nog subtieler en komt ook in een versie voor pony's. Lees meer over deze nieuwe bitten!

Suomy paardrijhelmen veroveren de wereld
492 views

Ken je de paardrijhelmen van Suomy al? Dit merk is nog maar net begonnen in de paardensport, maar direct omarmd door bekende ruiters. Word jij een early adopter? Lees hier wat je moet weten over de caps van Suomy. 

Nieuw in ons assortiment: KASK-caps
580 views

Maak kennis met de nieuwe KASK-caps! Deze caps zijn inmiddels zeer geliefd bij ruiters wereldwijd. Hoe komt het dat KASK in korte tijd een begrip is geworden in paardrijcaps? Lees in dit artikel alles over dit nieuwe merk in ons assortiment.

Waarom moet je regelmatig je cap vervangen?
1426 views

We horen regelmatig dat ruiters al tien jaar met dezelfde cap rijden. De cap ziet er nog steeds goed uit en lijkt van de buitenkant nog net zo veilig als eerst. Maar helaas vertelt de buitenkant niet het hele verhaal. We leggen je graag uit waarom je je cap regelmatig moet vervangen.

Geef je paard meer ontspanning met een rustgevend masker
1195 views

Hoe geef je je paard meer rust en focus tijdens het rijden en een beter herstel na inspanning? Ontdek de innovatieve producten van Fenwick: kalmerende maskers, vliegenmutsen en oorpluggen.

Een goed paardendeken kiezen: hoe doe je dat?
1016 views

In het algemeen zijn paarden prima in staat hun eigen temperatuur te regelen. Maar soms is het verstandig om je paard te helpen met een paardendeken. Hoe kun je een goed paardendeken kiezen?

Veredus Kevlar Gel: de standaard in beenbeschermers
1001 views

De Kevlar Gel-lijn van Veredus is volgens velen de standaard op het gebied van beenbescherming voor je paard. Wat maakt deze lijn van het Italiaanse ruitersportmerk de standaard in beenbescherming?

Problemen met Klarna achterafbetalen?
1470 views

Bij Horse Riders Classics kun je gebruikmaken van Klarna achterafbetalen. Waarom wordt een bestelling soms niet geaccepteerd? Lees onze blog over problemen met Klarna achterafbetalen.

Summer Essentials
1493 views

De zomer staat voor de deur. Heb je alles in huis voor jou en je paard? Lees onze blog over Summer Essentials en bekijk onze checklist. Laat de zomer maar komen!

Wat is het beste mondstuk voor mijn paard?
2318 views

Er is volop keus als het gaat om bitten voor je paard. Welk bit is geschikt voor jouw paard? We leggen je graag wat meer uit over het enkelgebroken en dubbelgebroken mondstuk.