BLOG

Nieuw in ons assortiment: KASK-caps
232 views

Maak kennis met de nieuwe KASK-caps! Deze caps zijn inmiddels zeer geliefd bij ruiters wereldwijd. Hoe komt het dat KASK in korte tijd een begrip is geworden in paardrijcaps? Lees in dit artikel alles over dit nieuwe merk in ons assortiment.

Waarom moet je regelmatig je cap vervangen?
913 views

We horen regelmatig dat ruiters al tien jaar met dezelfde cap rijden. De cap ziet er nog steeds goed uit en lijkt van de buitenkant nog net zo veilig als eerst. Maar helaas vertelt de buitenkant niet het hele verhaal. We leggen je graag uit waarom je je cap regelmatig moet vervangen.

Geef je paard meer ontspanning met een rustgevend masker
489 views

Hoe geef je je paard meer rust en focus tijdens het rijden en een beter herstel na inspanning? Ontdek de innovatieve producten van Fenwick: kalmerende maskers, vliegenmutsen en oorpluggen.

Een goed paardendeken kiezen: hoe doe je dat?
593 views

In het algemeen zijn paarden prima in staat hun eigen temperatuur te regelen. Maar soms is het verstandig om je paard te helpen met een paardendeken. Hoe kun je een goed paardendeken kiezen?

Veredus Kevlar Gel: de standaard in beenbeschermers
656 views

De Kevlar Gel-lijn van Veredus is volgens velen de standaard op het gebied van beenbescherming voor je paard. Wat maakt deze lijn van het Italiaanse ruitersportmerk de standaard in beenbescherming?

Problemen met Klarna achterafbetalen?
588 views

Bij Horse Riders Classics kun je gebruikmaken van Klarna achterafbetalen. Waarom wordt een bestelling soms niet geaccepteerd? Lees onze blog over problemen met Klarna achterafbetalen.

Summer Essentials
1215 views

De zomer staat voor de deur. Heb je alles in huis voor jou en je paard? Lees onze blog over Summer Essentials en bekijk onze checklist. Laat de zomer maar komen!

Wat is het beste mondstuk voor mijn paard?
1555 views

Er is volop keus als het gaat om bitten voor je paard. Welk bit is geschikt voor jouw paard? We leggen je graag wat meer uit over het enkelgebroken en dubbelgebroken mondstuk.

Zijn magnetische producten iets voor je paard?
1049 views

Er zijn heel wat therapeutische producten voor je paard op de markt die gebruikmaken van magneten. Topgrooms zweren erbij. Zijn magnetische producten iets voor jouw paard?

Welke achterbeenbeschermers zijn toegestaan in 2021?
1494 views

In 2021 gelden er nieuwe regels in verband met de toegestane achterbeenbeschermers voor paarden. Lees hier wat de herziening van de FEI concreet inhoudt.