Dyon

Dyon Collection Dressage Mat Medium Neusriem

€ 98,00
Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen zwart

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Zadeldekje Springen navy

€ 95,00
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje zwart

€ 99,95
Dyon

Dyon Corduroy Dressage zadeldekje navy

€ 99,95
Dyon

Dyon Working Collection ophaaltrens bakstukken

€ 29,99
Dyon

Dyon zadeldekje springen veelzijdigheid D Pad Wit

€ 79,00
Dyon

Dyon zadeldekje springen veelzijdigheid Pony

€ 65,00

Producten van het merk Dyon

Het ruitersportmerk Dy'on heeft een prachtig aanbod aan hoogwaardige hoofdstellen en halsters: duurzame kwaliteit en hoog draagcomfort. Maak kennis met dit Belgische topmerk.

Kwaliteit

Paardenliefhebbers in binnen- en buitenland zijn overtuigd van de kwaliteit van dit merk. Het ontwerpen en vervaardigen van producten voor de paardensport die bijdragen aan de verbondenheid met je paard staan centraal binnen het gedachtegoed van Dy’on. Deze producent werkt voortdurend aan de verbetering en innovatie van de producten zodat het paard tot steeds betere prestaties in staat is.

Dy'on hoofdstellen en halsters

In onze collecties hebben we een brede selectie aan hoofdstellen en halsters van Dy’on in een reeks aan kwaliteitsmaterialen zoals leer en rubber. De leren hoofdstellen van Dyon zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leder. Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden blijven deze hoofdstellen soepel en zacht zodat deze comfortabel blijft voor jouw paard. Sommige van de modellen zijn versierd met prachtige details zoals edelstenen of metalen naamplaatjes.

De verschillende lijnen van Dy’on

Dy'on heeft haar lederlijn opgedeeld in een aantal sublijnen. Alle producten binnen die lijn passen bij elkaar en vormen een mooi geheel.

  • Collection lijn: met crèmekleurig stiksel en goudkleurige gespen
  • Hunter Collection lijn: met crèmekleurig stiksel en zilverkleurige gespen
  • New English Collection lijn: zilverkleurige gespen
  • Working Collection lijn: buffalo leder met zilverkleurige gespen
  • Dressage Collection: uitgebreide lijn met dressuurhoofdstellen

Onze tip: de producten uit de Hunter Collectie en New English collectie zijn goed uitwisselbaar met elkaar. De meeste lijnen hebben een uitgebreide lijn aan losse accessoires zoals neusriemen, martingaalvorken en teugels.

De producten van Dy’on bestellen bij Horse Riders Classics

Wil je een Dy'on hoofdstel kopen? De hoofdstellen van Dy'on vallen wat klein dus de maat full past in meer dan 90% van de gevallen op je paard. Dit geldt dus ook voor de paarden met een klein hoofd. Wil je de producten voor de zekerheid toch in levende lijve zien? Dan ben je altijd van harte welkom in onze fysieke winkel.